Voerwijzer

Voerwijzer

Bezorgroutes

Bezorging met Diepvrieskoerier

Blauw (Randstad): Donderdag en Vrijdag
Licht Groen (Deel van Noord-Holland, Flevoland en West-Gelderland): Donderdag
Donker Groen (West-Brabant, Midden en Oost-Brabant: Vrijdag
Roze: (Zeeland en Goeree met eigen bezorgroutes)West-Brabant: Vrijdag
Paars (kop Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland): Donderdag
Lila (Limburg): Vrijdag

 

Je krijgt van onze koerier een E-mail wanneer de bestelling bezorgd wordt. Zorg ervoor dat je deze bestelling ook in ontvangst kan nemen.Of zorg er voor dat het bij de buren afgegeven kan worden, of zet een koelbox bij de deur neer.

Zowel de vrieskoerier, als wij als verzender kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als je niet thuis bent, of geen machtiging hebt afgegeven dat je pakket ergens neergezet mag worden. Het is erg belangrijk dat het afleveradres altijd goed bereikbaar is voor de vrieskoerier. Zodra het pakket op het afleveradres is geleverd zijn wij en de vrieskoerier niet meer aansprakelijk.

In het geval dat je een klacht hebt bij levering van de goederen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@doodlefood.nl. Het is fijn als je dan gelijk foto’s meestuurt van de producten.
Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten in de opgave van je adres en de plaats van levering. Dit stelt je echter niet noodzakelijkerwijs vrij van betaling.

Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen door middel van vers vlees.
In dit geval geef je jouw Doodle vers vlees voor circa 7 dagen.
Na een week kun je in één keer overstappen op de andere brokken. Wanneer je eerst een week vers vlees geeft kan de darmflora zich herstellen waardoor de overstap op een andere brok makkelijker verloopt.

 

Van vers vlees naar een brok

In dit geval mag je in één keer overstappen.
Omdat beide soorten voeding op een andere manier verteerd worden is het niet nodig om de voeding eerst een paar dagen te mengen.

Brokken

Hoeveel brokken heeft mijn Doodle nodig?

Houdbaar vers vlees

Gemiddelde richtlijn voor de hoeveelheid houdbaar vers vlees voor een volwassen Doodle:

Dit is ca. 30 gram per kg Doodle per dag. Hoe groter de Doodle is, hoe minder je per kg voert. Dus bijvoorbeeld bij een Doodle van 20 kg geef je ca. 25 gram per kg Doodle. Let op, dit is per dag

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze Voerwijzer neem dan contact met ons op per mail, maar bellen mag natuurlijk ook altijd.

5 KG

150 gram

10 KG

300 gram

15 KG

450 gram

20 KG

500 gram